Medewerker Credit Control

Voor ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn wij op zoek naar een accurate Medewerker Credit Control.

 

Medewerker Credit Control

(40 uur)

 

Als Medewerker Credit Control ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, waarbij het beheren en administreren van bonusafspraken, diverse werkzaamheden m.b.t. manco zendingen en het contact houden met diverse afdelingen binnen de organisatie, verzekeringsmaatschappijen en debiteuren tot je taken behoort. Daarnaast zijn er ondersteunende activiteiten m.b.t. het bewaken van kredietlimieten, het aanmanen van debiteuren, zowel schriftelijk als telefonisch en overige boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden.

 

PROFIEL

  • Gerichte mbo-opleiding met 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende kennis van Word en Excel;
  • Kennis van Navision is een grote pre;
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord of geschrift is een must;
  • Stressbestendig, communicatief vaardig, standvastig, zelfstandig, accuraat en initiatiefrijk.

 

WIJ BIEDEN

  • Internationale, jonge en dynamische werkomgeving
  • Salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding.

 

TRUST

Trust International B.V. is opgericht in 1983, wereldwijd actief en heeft als doel om kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Dit wordt gedaan op basis van de volgende vier concepten: Trust, Trust Gaming en Trust Smart Home (KlikAanKlikUit). Dankzij onze lokale sales teams zijn onze producten vrijwel overal te vinden; van lokale winkels tot grote elektronicaketens, warenhuizen, hypermarkten en online.

Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop & pc-accessoires. Het ruime assortiment loopt uiteen van muizen en toetsenborden tot sound en charging producten.

Trust Gaming bouwt samen met gamers aan kampioenen. Het assortiment biedt voor elke gamer de juiste gear. #BuildingChampions

Trust Smart Home (KlikAanKlikUit) biedt hét meest uitgebreide, betaalbare en gemakkelijk zelf te installeren Smart Home concept. Door middel van een systeem dat bestaat uit zenders en ontvangers waarmee o.a. verlichting, beveiligingsproducten, zonwering en apparatuur draadloos bediend kan worden brengt het merk meer wooncomfort de wereld in.

Solicitar empleo

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies