Partnership Manager

Voor ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn we op zoek naar een Partnership manager. Ben jij die ervaren expert die partnerships aangaat en succesvol verder ontwikkelt?

PARTNERSHIP MANAGER
(Voltijd)

 

Trust is een internationaal opererend branded value-for-money-merk voor digital lifestyle accessories. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. In 2018 is Trust overgenomen door de Nederlandse investeringsmaatschappij Egeria, waarmee voor Trust een nieuwe fase van professionalisering en versnelde groei is aangebroken. Om de marketingafdeling verder vorm te geven te zijn we onder meer op zoek naar een ervaren Partnerships manager.

 

De afdeling en werkzaamheden

De partnership activiteiten liggen op de gebieden esports en influencers. Je  stuurt een team van twee enthousiaste professionals aan waarmee je samen waardevolle partnerships in Europa aangaat.. 

Je speelt een actieve rol in het aangaan van nieuwe partnerships zoals samenwerkingen met influencers op het gebied van gaming en de sponsoring van nieuwe esports teams in Europa. Bestaande partnerships moeten zo goed mogelijk worden ontwikkeld. Verder valt het management van ons eigen Trust Gaming team onder de verantwoording van jouw team. Je doet alles wat nodig is om de merken Trust en Trust Gaming middels partnerships op betekenisvolle wijze verder bekend te maken bij onze doelgroep, daarbij goed meetbaar makend wat de resultaten zijn.

Je bent uitstekend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in gaming, esports, influencers en sponsoring en schakelt makkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch/strategisch advies.

De ideale kandidaat is een ervaren partnership professional met affiniteit voor Trust's assortiment. Door jouw expertise en motiverende en coachende wijze van leidinggeven, weet jij het team te inspireren en naar een hoger plan te tillen. Je werkzaamheden bestaan uit:  

 • Je ontwerpt en implementeert samen met je team het partnership beleid;
 • Je gaat actief op zoek naar partnerships in de drie Trust productcategorieën met de belangrijkste focus op Trust Gaming en sluit deals met bv gamingleveranciers, esportsteams, influencers, events en mediapartijen.;
 • Je zoekt naar partners op gebied van gaming
 • Je gaat op zoek naar merchandising opportunities (voor ons eigen Trust Gaming team, maar ook voor andere partijen zoals bv influencers, voetbalclubs, partners en artiesten);
 • Je beheert hiervoor een dedicated budget, dat jaarlijks moet renderen;
 • Je werkt samen met andere marketing disciplines en Trust afdelingen om onze partnerships optimaal te benutten;
 • Je geeft leiding aan en coacht 2 esports coordinators;
 • Je rapporteert aan de marketing directeur.

 

Jouw kwaliteiten

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en hebt een netwerk (bv met bureau’s);
 • Je beschikt over uitstekende leidinggevende kwaliteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je weet hoe je succesvolle partnerships moet opzetten;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit: daadkracht en ondernemerschap;
 • Je werkt planmatig en houdt ervan om resultaten meetbaar te maken;
 • Je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen in ad hoc situaties;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist;
 • Kennis van gaming en esports is vereist.

 

Ons aanbod

Een uitdagende afwisselende functie, waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en waar je het verschil kan maken met een jong en enthousiast team. Verder prima arbeidsvoorwaarden en een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden Je komt te werken in een snelgroeiende en succesvolle organisatie die internationaal opereert.

Ben je enthousiast geworden?
Aarzel dan niet en stuur jouw CV en motivatiebrief via trust.com/careers. Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Martine Batenburg (Marketing Directeur) via 06-39724454.

 

TRUST

Trust is een international opererend value-for-money-merk voor digital lifestyle accessoires. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. 

Het uiteenlopende assortiment aan producten is onderverdeeld in drie categorieën:

Trust Home & Office: Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop en pc-accessoires. Het ruime assortiment is gericht op dagelijks gebruik van randapparatuur zowel in huis, als op kantoor.

Trust Mobile: de accessoires van Trust Mobile zorgen ervoor dat u altijd en overal mobiel en online bent. Het assortiment bestaat onder meer uit audioproducten, powerbanks en (draadloze) opladers.

Trust Gaming: Trust Gaming heeft producten variërend voor beginners tot aan professionele gamers. We hebben de kennis om betrouwbare randapparatuur te creëren die jonge gamers helpt tot hun volledig potentieel te komen. Dit is wat wij #BuildingChampions noemen.

Pose de candidature

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies