Universele laptopladers

Als je het meeste uit een laptoplader wilt halen, kies dan voor een universele oplader voor laptop. Deze kan gebruikt worden om een kapotte lader te vervangen of als een handige reservelader op kantoor of in huis. Je kunt nu één lader gebruiken om elke laptop in je huishouden op te laden, ongeacht model of merk.

In de verpakking van de universele laptopladers vind je de meest voorkomende laptoplader-aansluitingen. En we bieden onze unieke Free Tip Service indien je benodigde aansluiting niet is bijgevoegd. De universele laptopladers van Trust zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens en met verschillende laadtechnieken.

Welke lader is geschikt voor jouw laptop? Gebruik onze Adviseur!

Laders met automatisch voltage

Als je niet zeker weet welk voltage jouw laptop nodig heeft, dan is de automatische voltage lader de veiligste keuze. De Plug & Go laptopladers detecteren en leveren automatisch het correcte voltage voor alle 15V – 20V laptops.

19 volt-laders

De meeste moderne laptops hebben adapters nodig die tussen de 18-20V leveren. De adapters in de Primo laptoplader-range hebben een vast 19V voltage; dit werkt met de meest gebruikte merken en modellen.

USB-C laders

Tegenwoordig is USB-C een gebruikelijke laderaansluiting. Je kunt de USB type C laders van Trust gebruiken voor het opladen van de meeste USB-C-apparaten*, zoals laptops, tablets en zelfs telefoons.
*Compatibiliteit kan verschillen per apparaat

UNIVERSAL

Plug & Go Universal 90W Laptop Charger

Primo 90W-19V Laptop Charger

Summa 45W Universal USB-C Charger

120W Plug & Go Laptop Charger

Primo 70W-19V Laptop Charger

45W Primo Laptop Charger