Ondersteuning van SDXC-kaarten

Informatie over SDXC-ondersteuning in Windows.

Windows 7: SDXC-kaarten worden in alle versies van Windows 7 ondersteund.

Windows Vista: In elk geval moet Service Pack 1 zijn geïnstalleerd. Als SDXC-kaarten niet werken, installeer dan Service Pack 1 met behulp van Windows Update.
Opmerking: wellicht moeten er andere updates eerst worden geïnstalleerd voordat Service Pack 1 wordt geboden.

Windows XP: Als SDXC-kaarten niet werken, installeer dan update for Windows XP (KB955704) en start uw pc opnieuw op.

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies