Copywriter

 

Voor ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn we op zoek naar een Copywriter. Heeft het maken van pakkende tekstuele content geen geheimen voor jou en wil je je vaardigheden graag in de praktijk toepassen bij een jong en dynamisch bedrijf? Reageer dan direct!

 

 

COPYWRITER
(voltijd)

 

 

Als Copywriter bouw jij mee aan een sterker merk. Je zorgt ervoor dat alle Engelstalige en Nederlandstalige tekstuele content volledig in lijn is met de Trust huisstijl. Je weet wat consumenten belangrijk vinden en je weet dit samen met de input vanuit productontwikkeling te vertalen naar activerende content voor marketinguitingen, de Trust website, diverse Europese webwinkels en productverpakkingen. Daarnaast werk je samen met andere content creators om een duidelijk en consistent verhaal te communiceren naar consumenten, pers en b2b partners.  

 

WERKZAAMHEDEN

 • Creëren van activerende en aansprekende tekstuele content voor Trust, bestemd voor de eigen website, diverse grote Europese webwinkels en voor productverpakkingen;
 • Creatieve concepten bedenken en uitwerken binnen het marketingteam, in samenwerking met designers, videograven, social media strategen en andere collega’s;
 • Bedenken en creëren van persberichten en nieuwsbrieven;
 • Bewaken van de Trust huisstijl en tone of voice in alle tekstuele content om te zorgen voor een consistent verhaal. Jouw teksten worden vertaald in 23 talen en jij zet dus de toon voor onze communicatie wereldwijd;
 • Stroomlijnen van de communicatie over tekstuele content tussen de afdelingen productontwikkeling, marketing en online sales.

 

JOUW KWALITEITEN

 • HBO/WO werk- en denkniveau richting communicatie (bijv. Communicatie, Journalistiek, Communicatiewetenschappen);
 • Minimaal 3 jaar ervaring als copywriter of (web)redacteur;
 • Je weet technische specificaties te vertalen naar overtuigende, begrijpelijke en pakkende teksten;
 • Je bent in staat om online en offline een boodschap over te brengen in zowel lange als kortere teksten. Je weet hoe je snel to the point komt en kan met weinig woorden informatie op een aantrekkelijke manier verpakken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je schrijft creatief, attractief en wervend;
 • Affiniteit met consumentenelektronica;
 • Ervaring met SEO is een pré.

 

ONS AANBOD

Een veelzijdige functie waarbij je werkt in een mooi team van content creators en waarbinnen ruimte is voor eigen initiatief. Je kunt je verder specialiseren in creatieve marketing copy met een technische ondertoon en verbreedt je ervaring over de gehele communicatie- en marketinglinie. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden en ervaring. En dat alles binnen een snelgroeiende en succesvolle organisatie die internationaal opereert.

 

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Aarzel dan niet en stuur jouw CV en motivatiebrief direct naar ons!

 

TRUST

Trust is een international opererend value-for-money-merk voor digital lifestyle accessoires. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. 

Het uiteenlopende assortiment aan producten is onderverdeeld in drie categorieën:

TRUST HOME & OFFICE: Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop en pc-accessoires. Het ruime assortiment is gericht op dagelijks gebruik van randapparatuur, zowel in huis als op kantoor.

TRUST MOBILE: de accessoires van Trust Mobile zorgen ervoor dat je altijd en overal connected bent. Het assortiment bestaat onder meer uit speakers, headsets, powerbanks en (draadloze) opladers.

TRUST GAMING: Trust Gaming biedt een divers assortiment van gaming producten voor ieder budget. Zo kunnen zowel beginnende als professionele gamers de perfecte gear vinden om hun gaming-prestaties te verbeteren. Dit noemen wij #buildingchampions.

Candidatura a emprego
;