Copywriter

Voor ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn we op zoek naar een Copywriter. Ben jij creatief en heb je een goede pen?

  

Copywriter
(voltijd)

 

Trust is een internationaal opererend branded value-for-money-merk voor digital lifestyle accessories. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. In 2018 is Trust overgenomen door de Nederlandse investeringsmaatschappij Egeria, waarmee voor Trust een nieuwe fase van professionalisering en versnelde groei is aangebroken. Om de marketingafdeling verder vorm te geven te zijn we onder meer op zoek naar een ervaren Copywriter.

 

De afdeling en werkzaamheden

Je komt werken in een team van content creators en met jouw schrijftalent zorg jij voor copy voor alle touchpoints van Trust. Copy die onze doelgroepen aanspreekt en raakt.

Je bent in staat altijd de juiste copy te produceren en tone of voice te vinden voor onze doelgroepen. Je kent daarbij alle ins en outs van alle verschillende (media-)touchpoints, zodat je deze kan laten werken voor Trust. Of dit in het Nederlands of het Engels moet, maakt voor jou geen verschil.

Je hebt affiniteit met digital lifestyle accessoires en weet hoe je (technische) productinformatie om moet bouwen tot een voor de consument duidelijk verhaal. Je werkt samen met andere content creators zoals designers, een videograaf en een fotograaf om een duidelijke en consistente verhaal te communiceren aan consumenten, pers en channel partners.

 

Jouw kwaliteiten

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • 1 tot 3 jaar ervaring als copywriter of (web)redacteur;
  • Ervaring met consumer electronics is een vereiste;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van online (SEO proof) en offline teksten;
  • Je schrijft creatief, attractief en wervend;
  • Je bent resultaatgericht, kritisch en hebt oog voor details;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist;
  • Affiniteit met gaming is een pré.

 

Ons aanbod

Een leuke functie waarbij je werkt in een mooi team van content creators, waarbinnen ruimte is voor eigen initiatief. Verder prima arbeidsvoorwaarden en een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden. Je komt te werken in een snelgroeiende en succesvolle organisatie die internationaal opereert.

 

Ben je enthousiast geworden?
Aarzel dan niet en stuur jouw CV en motivatiebrief. Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Martine Batenburg (Marketing Directeur) via 06-39724454.

 

TRUST

Trust is een international opererend value-for-money-merk voor digital lifestyle accessoires. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. 

Het uiteenlopende assortiment aan producten is onderverdeeld in drie categorieën:

Trust Home & Office: Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop en pc-accessoires. Het ruime assortiment is gericht op dagelijks gebruik van randapparatuur zowel in huis, als op kantoor.

Trust Mobile: de accessoires van Trust Mobile zorgen ervoor dat u altijd en overal mobiel en online bent. Het assortiment bestaat onder meer uit audioproducten, powerbanks en (draadloze) opladers.

Trust Gaming: Trust Gaming heeft producten variërend voor beginners tot aan professionele gamers. We hebben de kennis om betrouwbare randapparatuur te creëren die jonge gamers helpt tot hun volledig potentieel te komen. Dit is wat wij #BuildingChampions noemen.

Candidatura a emprego

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies