Marketingcommunicatie manager

Voor ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn we op zoek naar een Marketingcommunicatie manager. Ben jij die ervaren marcom expert die vorm gaat geven aan de afdeling en die het merk Trust gaat bouwen?

 

MARKETINGCOMMUNICATIE MANAGER
(Voltijd)

 

Trust is een internationaal opererend branded value-for-money-merk voor digital lifestyle accessories. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. In 2018 is Trust overgenomen door de Nederlandse investeringsmaatschappij Egeria, waarmee voor Trust een nieuwe fase van professionalisering en versnelde groei is aangebroken. Om de marketingafdeling verder vorm te geven te zijn we onder meer op zoek naar een ervaren Marketingcommunicatie manager.

 

De afdeling en werkzaamheden

De marketingcommunicatie-activiteiten liggen op dit moment op de gebieden social media, PR en events, maar binnen een jaar zullen daar merk, media, campagnes, email-marketing, interne communicatie en online marketing aan worden toegevoegd. Je geeft vorm aan deze nieuwe afdeling en stuurt een team van enthousiaste jonge professionals aan. 

Je speelt een actieve rol in de ontwikkeling van het marketingcommunicatiebeleid en de implementatie hiervan. Je bent uitstekend op de hoogte van nieuwe marktontwikkelingen (digital, retail, media) en speelt hierop in met de juiste campagnes, middelen en communicatie. Hierin schakel je makkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch/strategisch advies.

De ideale kandidaat is een ervaren marketingcommunicatie professional met affiniteit voor Trust's assortiment, die weet hoe je een merk moet bouwen. Door jouw expertise en motiverende en coachende wijze van leidinggeven, weet jij het team te inspireren en naar een hoger plan te tillen. Je werkzaamheden bestaan uit:  

 • Samen met je team ontwerpen en implementeren van beleid op het gebied van branding, campagnes, social media, online marketing, emailmarketing, PR en interne communicatie;
 • Bouwen van het merk Trust;
 • Samenwerken met andere marketing disciplines en Trust afdelingen teneinde een duidelijke en consistente boodschap te communiceren naar channel partners en consumenten;
 • Leidinggeven en coachen van 4 tot 6 jonge professionals;
 • Bewaken van het marketingcommunicatiebudget;
 • Rapporteren aan de marketing directeur.

 

Jouw kwaliteiten

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en een goed netwerk (bv met bureau’s);
 • Je beschikt over uitstekende leidinggevende kwaliteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je weet hoe je succesvolle campagnes moet opzetten en kent het Nederlandse offline en online medialandschap;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit: daadkracht en ondernemerschap;
 • Je werkt planmatig en houdt ervan om resultaten meetbaar te maken;
 • Je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen in ad hoc situaties;
 • Je hebt kennis van marketing software en tooling;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist;
 • Affiniteit met gaming is vereist, want we bedrijven veel marketing en communicatie middels gaming events, gaming influencers en (eigen) esportsteams.

 

Ons aanbod

Een uitdagende afwisselende functie, waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en waar je het verschil kan maken met een jong en enthousiast team. Verder prima arbeidsvoorwaarden en een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden Je komt te werken in een snelgroeiende en succesvolle organisatie die internationaal opereert.

 

Ben je enthousiast geworden?
Aarzel dan niet en stuur jouw CV en motivatiebrief via tust.com/careers. Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Martine Batenburg (Marketing Directeur) via 06-39724454.

 

TRUST

Trust is een international opererend value-for-money-merk voor digital lifestyle accessoires. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. 

Het uiteenlopende assortiment aan producten is onderverdeeld in drie categorieën:

Trust Home & Office: Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop en pc-accessoires. Het ruime assortiment is gericht op dagelijks gebruik van randapparatuur zowel in huis, als op kantoor.

Trust Mobile: de accessoires van Trust Mobile zorgen ervoor dat u altijd en overal mobiel en online bent. Het assortiment bestaat onder meer uit audioproducten, powerbanks en (draadloze) opladers.

Trust Gaming: Trust Gaming heeft producten variërend voor beginners tot aan professionele gamers. We hebben de kennis om betrouwbare randapparatuur te creëren die jonge gamers helpt tot hun volledig potentieel te komen. Dit is wat wij #BuildingChampions noemen.

Candidatura a emprego

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies