Allround Support Medewerker Frans en Spaans

 

Ter versterking van het Support Team op ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn wij op zoek naar een Allround Support Medewerker. Ben jij die communicatief vaardige collega met een klantgerichte instelling? Reageer dan direct!

 

ALLROUND SUPPORT MEDEWERKER FRANS EN SPAANS

(20 uur)

 

Je zult samen met het team vragen, die vooral via email en webformulieren binnenkomen, behandelen met betrekking tot de producten van onze merken. Je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van vragen en verzoeken in een geautomatiseerd systeem. Het is aan jou de uitdaging om deze vragen adequaat te beantwoorden. Kom je een voor jou onbekend vraagstuk tegen? Dan overleg je het met collega’s om de eindgebruikers de juiste oplossing te bieden. Indien nodig zet je het ticket door naar de 2e lijn, zoals onze R&D-afdeling. Als supportmedewerker blijf je altijd verantwoordelijk voor de snelheid van het oplossen van de tickets. Daarnaast werk je continu mee aan het verbeteren van de dienstverlening.

 

PROFIEL

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met klantcontact;
  • Klant- en servicegerichte houding;
  • Flexibele en positieve instelling;
  • Communicatief vaardig, empathisch, accuraat en punctueel;
  • Beheersing van de Spaanse en Franse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met techniek, consumentenelektronica producten is een pre;

 

AANBOD

  • Internationale, jonge en dynamische werkomgeving;
  • Salaris in overeenstemming met de zwaarte van functie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, betaalde training en reiskostenvergoeding.

 

TRUST

Trust is een internationaal opererend value-for-money-merk voor digital lifestyle accessoires. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. 

Het uiteenlopende assortiment aan producten is onderverdeeld in drie categorieën:

TRUST HOME & OFFICE: Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop en pc-accessoires. Het ruime assortiment is gericht op dagelijks gebruik van randapparatuur, zowel in huis als op kantoor.

TRUST MOBILE: de accessoires van Trust Mobile zorgen ervoor dat je altijd en overal connected bent. Het assortiment bestaat onder meer uit speakers, headsets, powerbanks en (draadloze) opladers.

TRUST GAMING: Trust Gaming biedt een divers assortiment van gaming producten voor ieder budget. Zo kunnen zowel beginnende als professionele gamers de perfecte gear vinden om hun gaming-prestaties te verbeteren. Dit noemen wij #buildingchampions.

 

Подать заявку на трудоустройство