DTP Vormgever Verpakkingen

 

 

Wij zijn op zoek naar een DTP/Vormgever Verpakkingen voor ons hoofdkantoor in Dordrecht. Ben jij die creatieve persoon die zonder moeite binnen onze huisstijl kan werken? Reageer dan spoedig!

 

DTP/Vormgever Verpakkingen

(40 uur per week)

 

Als DTP/Vormgever verpakkingen ben je verantwoordelijk voor de grafische invulling van onze verpakkingen en digitale productcontent. In deze veelzijdige job zorg je o.a. voor de opmaak van verpakkingen en de beeld- en kleurbewerkingen van de product afbeeldingen. Daarnaast schrijf je productteksten, doe je suggesties voor nieuwe productnamen en zorg je dat stanstekeningen en andere noodzakelijke elementen op tijd beschikbaar zijn. Je controleert verpakkingssamples en zorgt dat deze binnen de deadline goedgekeurd worden.

 

Een goed gevoel voor layout en een scherp oog voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit in tekst en beeld zijn een vereiste. Inzicht in en affiniteit met elektronische producten is daarbij een pré. Je bent creatief, gedreven, nauwkeurig en flexibel, denkt oplossingsgericht en kan uitstekend communiceren met collega's en leveranciers.

 

PROFIEL

  • HBO/MBO+ werk- en denkniveau, richting Communicatie & Multimedia Design of aanverwant (bijvoorbeeld Grafisch Lyceum);
  • Ervaring met Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator is een must;
  • Goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met en inzicht in domotica en techniek is een pre;
  • Kernwoorden: creatief, nauwkeurig, flexibel, enthousiast, representatief en zelfstandig zijn eigenschappen die jou omschrijven;
  • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pre.

 

AANBOD

  • Veelzijdige, creatieve en afwisselende functie;
  • Internationale, jonge en dynamische werkomgeving;
  • Salaris in overeenstemming met zwaarte van functie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen en reiskostenvergoeding.

 

TRUST

Trust International B.V. is opgericht in 1983, wereldwijd actief en heeft als doel om kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Dit wordt gedaan op basis van de volgende drie concepten: Trust, Trust Gaming en Trust Smart Home (KlikAanKlikUit). Dankzij onze lokale sales teams zijn onze producten vrijwel overal te vinden; van lokale winkels tot grote elektronicaketens, warenhuizen, hypermarkten en online.

Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop & pc accessoires. Het ruime assortiment loopt uiteen van muizen en toetsenborden tot sound en charging producten.

Trust Gaming bouwt samen met gamers aan kampioenen. Het assortiment biedt voor elke gamer de juiste gear. #BuildingChampions

Trust Smart Home (KlikAanKlikUit) biedt hét meest uitgebreide, betaalbare en gemakkelijk zelf te installeren Smart Home concept. Door middel van een systeem dat bestaat uit zenders en ontvangers waarmee o.a. verlichting, beveiligingsproducten, zonwering en apparatuur draadloos bediend kan worden brengt het merk meer wooncomfort de wereld in.

 

 

Подать заявку на трудоустройство

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies