Medewerker Crediteurenadministratie

 

Voor ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn wij op zoek naar een accurate en flexibele Medewerker Crediteurenadministratie. 

 

MEDEWERKER CREDITEURENADMINISTRATIE
(fulltime)

Als medewerker van de crediteurenadministratie bent u verantwoordelijk voor het crediteurenbeheer, waarbij het coderen, controleren en boeken van inkoop- en kostenfacturen, voorbereiden van de uitgaande betalingen, verwerken van bank- en kasmutaties/declaraties, beheren van termijncontracten, cashflow forecasting en doorbelasting richting filialen tot uw taken behoort. Tevens verricht u diverse algemene boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden en voert u correspondentie.

PROFIEL

  • MBO+ opleidingsniveau dat aansluit op de functie;
  • Redelijke kennis van Word en Excel;
  • Relevante boekhoudkundige ervaring;
  • Gemotiveerd, enthousiast en leergierig;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

AANBOD

  • Internationale, jonge en dynamische werkomgeving
  • Salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling en premievrij pensioen.

 

TRUST

Trust is wereldwijd het toonaangevende value-for-money-merk voor lifestyle-accessoires. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels.

Het uiteenlopende assortiment aan producten is onderverdeeld in vier concepten:

Trust PC & Laptop: Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop en pc-accessoires. Het ruime assortiment is gericht op dagelijks gebruik van randapparatuur zowel in huis, als op kantoor.

Trust Mobile: de accessoires van Trust Mobile zorgen ervoor dat u altijd en overal mobiel en online bent. Het assortiment bestaat onder meer uit audioproducten, powerbanks en (draadloze) opladers.

Trust Gaming: Trust Gaming heeft producten variërend voor beginners tot aan professionele gamers. We hebben de kennis om betrouwbare randapparatuur te creëren die jonge gamers helpt tot hun volledig potentieel te komen. Dit is wat wij #BuildingChampions noemen.

Trust Smart Home: Trust Smart Home (KlikAanKlikUit) biedt hét meest uitgebreide, betaalbare en gemakkelijk zelf te installeren Smart Home concept. Door draadloze bediening van verlichting, beveiligingsproducten, zonwering en apparatuur mogelijk te maken, zorgt het merk voor meer wooncomfort in ieder huis.

Подать заявку на трудоустройство

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies