Teamlead debiteurenadministratie

 

Voor ons hoofdkantoor in Dordrecht zijn wij op zoek naar een accurate Teamlead debiteurenadministratie. Interesse? Stuur je brief en CV dan direct door!

 

 

Teamlead debiteurenadministratie

(40 uur)

 

 

Als Teamlead debiteurenadministratie ben je sturend in het team dat verantwoordelijk is voor het totale debiteurenbeheer. Je bent een ‘mensen manager’ die begeleidt en meewerkt bij het beheren en administreren van klantcondities, het uitzoeken en oplossen van (factuur)verschillen, het contact houden met diverse afdelingen binnen de organisatie, verzekeringsmaatschappijen en debiteuren, het bewaken van kredietlimieten, het aanmanen van debiteuren en overige boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden.

Daarnaast is het van belang dat je ervaring en affiniteit hebt met procesbeheer en streef je continue verbeteringen na waarover regelmatig overleg met en terugkoppeling naar financieel management plaatsvindt.

 

Jouw kwaliteiten:

  • Gerichte Hbo-opleiding met 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende kennis van Word en Excel;
  • Kennis van Navision is een pre;
  • Ervaring met takenpakket/planning ondersteunende software zoals Freshdesk;
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord of geschrift is een must;
  • Stressbestendig, communicatief vaardig, standvastig, zelfstandig, accuraat en initiatiefrijk.

 

Wij bieden:

  • Internationale, jonge en dynamische werkomgeving;
  • Salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding.

 

Trust

Trust is een international opererend value-for-money-merk voor digital lifestyle accessoires. Met als doel om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken, worden de producten in meer dan 50 landen verkocht via speciaalzaken, grote retailers, elektronicaketens en webwinkels. 

Het uiteenlopende assortiment aan producten is onderverdeeld in drie categorieën:

Trust Home & Office: Trust biedt gebruiksvriendelijke, value-for-money laptop en pc-accessoires. Het ruime assortiment is gericht op dagelijks gebruik van randapparatuur, zowel in huis als op kantoor.

Trust Mobile: de accessoires van Trust Mobile zorgen ervoor dat je altijd en overal connected bent. Het assortiment bestaat onder meer uit speakers, headsets, powerbanks en (draadloze) opladers.

Trust Gaming: Trust Gaming biedt een divers assortiment van gaming producten voor ieder budget. Zo kunnen zowel beginnende als professionele gamers de perfecte gear vinden om hun gaming-prestaties te verbeteren. Dit noemen wij #buildingchampions.

 

İş Başvurusu
;