Product adviseur

Volg de stap-voor-stap adviseur om de voor u meest geschikte producten te vinden.

1

Wat zoekt u?

Selecteer de fabrikant van uw laptop

Sorry, voor uw laptop kunt u geen voedingsadapter van Trust gebruiken.

Alleen de volgende merken worden ondersteund:

• Acer
  • Asus
  • Compaq
  • Dell
  • Fujitsu
  • HP
  • IBM
  • Lenovo
  • Medion
  • MSI
  • Packard Bell
  • Samsung
  • Sony
  • Toshiba

Selecteer het model van uw laptop

Alle laptopmodellen van ondersteunde merken kunnen worden gebruikt in combinatie met voedingsadapters van Trust.

Dus ook al staat uw specifieke laptopmodel niet in de lijst, het kan toch in combinatie met een voedingsadapter van Trust worden gebruikt.

Voor advies van de Charger Advisor op deze website, selecteert u een laptopmodel dat op uw model lijkt.

Waar wilt u de laptop gebruiken?

Hoeveel vermogen heeft uw notebook nodig?

Hoeveel vermogen heeft uw laptop nodig?

De voedingsadapter moet voldoende vermogen aan de laptop kunnen leveren. Vermogen wordt uitgedrukt in Watt (W), bijv. 65W of 90W.

Belangrijk: gebruik altijd een adapter waarvan het aantal Watts gelijk is aan of hoger is dan het aantal benodigde Watts van de laptop. Zo kan op een laptop van 90W een adapter van 90W of 120W worden gebruikt, maar geen adapter van 70W.

Volg deze stappen

Het benodigde vermogen wordt meestal aangegeven in Watt (W) op de originele voedingsadapter die is meegeleverd bij uw laptop. Zie afbeelding 1 (P). Over het algemeen is 65W of 90W nodig.

Als het vermogen wordt aangegeven in Volt (V) en Ampère (A), vermenigvuldig deze waarden dan om het vermogen in Watt (W) te krijgen. In afbeelding 1 is het vermogen: 18,5V x 3,5A = 64,75W (afgerond op 65W).

Als de originele adapter ontbreekt, controleer dan het etiket op de laptop, controleer de gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant van de laptop.

Afbeelding 1: voorbeeld van een adapteretiket

Facebook

Instagram

YouTube

Cookies